Familjehem

Familjehem

Vi på Landa erbjuder ett stort antal familjehem, alla med olika erfarenheter och kompetenser. Det gör att vi på bästa möjliga sätt kan möta olika individers och familjers behov genom att matcha dem med det familjehem som bäst kan tillgodose behoven.

Familjehemsvård

Vi på Landa har lång erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar, vuxna och familjer i familjehemsvård. Vi erbjuder ett stort antal familjehem, alla med olika erfarenheter och kompetenser. Det gör att vi på bästa möjliga sätt kan möta olika individers och familjers behov genom att matcha dem med det familjehem som bäst kan tillgodose behoven.

Det som kännetecknar Landas familjehemsvård är att vi tillgodoser den unika individens behov och att vi alltid finns tillgängliga för familjehemmet med det stöd de behöver, när de behöver det.

Familjehemskonsulenter

Landas familjehemskonsuleter utgår alla från våra kontor i Vassbo/Falun (Huvudkontor) och Uppsala. De familjehem vi arbetar med är främst belägna i Mellansverige, med en tyngdpunkt i Dalarna, Gästrikland och Uppland. Alla familjehem erbjuds kontinuerlig handledning, utbildning och kompetensutveckling från våra familjehemskonsulenter – genom både intern och extern fortutbildning och grupphandledning. Utöver det så finns det inom Landa även tillgång till leg. psykologer/psykoterapeuter och pedagoger. Landa Familjevård har tillståndsbevis för att bedriva jour- och familjehemsvård (läs mer om vårt tillståndsbevis i vår PDF).

Läs mer om Familjehemsvård i vår PDF.