Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nätverksträff Signs of Safety

1495Kr

Ur dagarnas innehåll

• Presentationer av praktiskt arbete utifrån Signs of Safety

• Uppskattande intervjuer

• Nätverkande med socialarbetare från olika delar av Sverige

• Middag och kvällsunderhållning

Signs of Safety används av allt fler kommuner runt om i landet i den sociala barn- och ungdomsvården. Utgångpunkten i Signs of Safety är det lösningsfokuserade, samarbetsstyrda och nätverksinriktade arbetssättet.
Signs of Safetys grundare Andrew Turnell och Steve Edwards bestämde sig för att de med Signs of Safety på riktigt ville hitta förhållningssätt, metoder och verktyg som socialarbetare har nytta av och kan använda sig av i det dagliga arbetet med de mest utsatta barnen och deras familjer. Vad är det vi socialarbetare gör när vi lyckas bra och hur gör vi det? Dessa frågor är ständigt aktuella inom Signs of Safety och en av anledningarna till att det sedan Signs of Safety grundades har hållits flera internationella nätverksträffar på temat ”goda exempel från vårt praktiska arbete” inom socialtjänsten.
Nu tycker vi att det är dags för oss här i Sverige att återigen träffas och dela med oss av det goda sociala arbetet. Det är genom att göra mer av det som fungerar bra, och som bidrar till ett bra samarbete med föräldrar och nätverk till de mest utsatta barnen, som vi kan göra skillnad på riktigt. Så tveka inte, kom till Uppsala, dela med dig av dina erfarenheter, ta del av andras erfarenheter och passa på att umgås med engagerade kollegor från landets alla hörn!
Med anledning av det stora intresset för vår nätverksträff i Falun i december 2016, så bjuder vi åter in till 2-dagars nationell nätverksträff i Signs of Safety.
Denna gång i Uppsala. Nätverksträffen vänder sig till socialarbetare som arbetar med barn och unga och som vill komma och ta del av andras erfarenheter av arbete utifrån Signs of Safety.

Arrangör

Landa Familje- och nätverksteam

Datum

29-30 maj 2018

Dag 1:

Kl 9.00-16.00. Registrering mellan klockan 9.00-9.30.

Dag 2:

Kl 9.00-16.00

Plats

Galejan Fest & Konferens, S:t Larsgatan 7 i Uppsala

Pris

1495:-/person exkl moms, kvällsaktivitet samt middag 290:-/pers

Anmälan

Sker via e-post till: anmalan@landa.se

Frågor och intresseanmälningar för presentationer

Har du själv eller någon du känner gjort ett bra arbete där ni använt er av Signs of Safety, gärna på temat nätverksarbete men det är inget måste. Hör av dig till oss i så fall för att diskutera möjligheterna att hålla en presentation. Tillsammans gör vi detta till två dagar värda att minnas!
Maila eller ring Linn van Bruggen – Teamledare på Landa Familje- och nätverksteam, licensierad Signs of Safety utbildare och konsult.

Detaljer

Börjar:
29 maj, 2018
Slutar:
30 maj, 2018
Pris:
1495Kr
Evenemang Kategori:

Plats

Galejan Fest och konferens
S:t Larsgatan 7
Uppsala,

Arrangör

Landa Familje- och nätverksteam